alt det, du kan ønske dig
Tuesday September 18th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2017
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkivet

Tips til at spare penge i de kolde vintermåneder

Oktober, november, december, januar, februar, marts har i hvert fald én gennemgående fællesnævner. Nemlig en kulde der skærer igennem skind og ben. Ikke nok med at det er besværligt og krævende at værge sig mod de lave temperaturer, ja så er det også en særdeles dyr affære. Men med et par simple tips og tricks kan du faktisk spare en hel del penge og samtidig holde varmen i de seks måneder, hvor Danmark er allerkoldest. Læs med her og spar penge på varmeregningen.

Fyr og brændeovn

Mange danske hjem er udstyret med en brændeovn, der opvarmer hele huset. Brændeovnen er både en effektiv varmekilde og er samtidig billig i drift sammenlignet med eksempelvis radiatorer, især hvis du bor et sted med et stort udbud af træ, så du ikke skal bruge penge på brændestykker. Bliver din bolig opvarmet på anden vis, eksempelvis med olie- eller pillefyr, skal du ikke fortvivle. Der findes nemlig mange udbydere af eksempelvis træpiller til meget fornuftige priser. Undersøg markedet og find ud af om du kan spare en slat penge på træpillerne. Du kan starte med at se på træpiller på danishagroshoppen.dk. Måske viser det sig, at der en billigere og bedre varmeløsning for dig.

5 minutters udluftning

Når nu du har brugt både tid og penge på at varme din bolig op, er det en skam at smide det hele ud af vinduet, når der skal luftes ud. Men udluftning slipper du nok ikke for, så derfor anbefales det at lufte kraftigt ud i fem minutter i stedet for at lade vinduerne stå på klem i mange timer. Står vinduerne på klem kommer varmeapparaterne på overarbejde, fordi de konstant skal arbejde imod de kølige vinde, der slipper ind af vinduet. Hvis du derimod åbner vinduerne på vidt gab og skaber gennemtræk, bliver der meget hurtigt meget koldt, men til gengæld varer kulden ikke længe, og varmeapparaterne har lettere ved at regulere indeklimaet på denne måde.

Varm vinterjakke

Du befinder dig sandsynligvis ikke inden døre i hele det kolde danske vinterhalvår, og derfor er du nødt til at klæde dig godt på, hvis du skal modstå kulden og undgå for mange forkølelser. Det gør du blandt andet med et par varme sokker og en god vinterjakke. Sokkerne finder du mange steder til ingen penge, men jakken derimod kan være en dyr affære. Det gælder i denne forbindelse om at lede de rigtige steder, så du ikke skal skifte din dyre vinterjakke ud hvert eneste efterår. Se eksempelvis udvalget af damejakker her, hvor kvaliteten er i top og priserne til at overskue. Hold eventuelt høje med januarudsalg og Black Friday-tilbud, hvor priserne på vinterjakker mange steder vil være i bund.

Drik en kop varm te eller dyrk motion

Det lyder som en dårlig joke, men en kop varm te kan man faktisk komme langt med, hvis kulden sidder i én. Den varme drik varmer nemlig kroppen op indefra, og på den måde behøver du ikke skrue så højt op for varmen. En tur i fitnesscentret har samme effekt, så det er bare med at komme afsted.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.