alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2017
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkivet

Større udvalg af strømper, samlet ét sted

Vi har udvidet vores udvalg i strømper, og kan nu møde lagt de fleste krav Udtaler Jacob Blæsbjerg, SokkePosten.dk

Stort udvalg er ikke nok

Strømper eller ikke strømperDet handler ikke kun om at have et stor udvalg, men også om at have de rigtige farver, brand og størrelser på hylden, og SokkePosten.dk der hele tiden har udvidet sortimentet er ved at være der. Mærker som iZ Sock, JBS og Festival er udvalget ganske pænt.

Strømper er noget men bruger, det er ikke noget man taler om. Men spørger man ind til hvordan folk omkring én får deres strømper fra, er der faktisk ikke rigtig nogle der kan komme med et klar svar. Faktisk er det nærmest som om at de blod dukker op af sig selv, og kommer i skuffen i nattens mulm og mørke. Derfor er der flere og flere der køber deres strømper på nettet, det er også ganske let og uden besvær.

Den anden er altid væk. Her er et tip den bliver
Dog er eller enige om én ting strømper forsvinder. Et eller andet sted mellem gulvet i soveværelset og skuffen forsvinder de. Mange mener at det er vaskemaskinen der spiser dem. Men det kan jeg forsikre ikke er tilfældet. Måske stiller de bare af? Det kunne man godt tænke sig, de har trods alt et utaknemmeligt job. Du kan dog med fordel hindre strømperne i at stikke af ved at bruge en vaskepose. Det kræver ikke meget arbejdet at gøre det, men resultatet er super godt. Det er let at ligge dem sammen efter vask, og de er ikke blevet spist eller stukket af under vasken.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.