alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2017
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkivet

Mangler du chrom?

Størstedelen af os danskere har travle og stressede hverdage, hvor mange af os i løbet af dagen skal få flere ting til at gå op i en højere enhed, og hvor vi skal holde fuldt fokus på en lang række opgaver både i og uden for hjemmet. Derfor er det vigtigt med en sund og varieret kost for at fylde det nødvendige brændstof på vores kroppe, så vi opnår et mentalt og fysisk overskud af energi. Vi kender det alle sammen det tidspunkt på dagen hvor trætheden og irritationen melder sig. Det er ofte her, de fleste af os falder i og spiser søde sager, da vi skal have lidt hurtig energi! Dette er en kortvarig løsning, som ikke gavner din krop på længere sigt – måske skulle du overveje om du mangler chrom?

Hvad er chrom egentlig?

Chrom bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Desuden har chrom betydning for kroppens omsætning af næringsstoffer som kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Det er ret almindeligt, at der forekommer små stigninger og fald i blodsukkeret i løbet af en dag. Ligeledes er det naturligt, at ens blodsukker stiger efter et måltid, og derefter falder idet sukkeret transporteres ud til cellerne, der har behov for sukkeret for at danne energi. Oplever du et meget svingende blodsukkerniveau, så kan det resultere i svingende vægt og humør m.m. og så kan det være, at du mangler chrom

I disse fødevarer finder du chrom

Kigger vi generelt på de forskellige fødevarer, så findes der chrom i mange af dem, dog varierer indholdet af chrom i de forskellige fødevarer. Mad såsom fuldkornsprodukter, mørk chokolade, skaldyr, nødder, ost og kød indeholder alle chrom, men uanset hvad så er det vigtigt og det anbefales kraftigt, at du altid spiser sundt og varieret for at dække dit daglige behov af chrom. I mange tilfælde kan det være fornuftigt, at du udover at spise sundt og varieret, tager chrom tabletter som supplement til din kost. Indtagning af usunde fødevarer gør, at kroppen ikke reagerer eller opfører sig som den burde. Derfor er det vigtigt og kan anbefales, især hvis du er veganer eller vegetar og ikke får nok chrom gennem animalske fødevarer, at du supplerer din kost med et tilskud af chrom.

Chrom og vægttab

Det er vigtigt, at du lytter til din krop, især hvis du ændrer kostvaner og livsstil. Der er mange som prøver at smide de ekstra kilo, og især kvinder leder konstant efter slankekure, der skal hjælpe dem med at nå deres drømmevægt. Desværre findes der ikke en slankekur, der klarer det hele. Det handler om kostændringer, og at skille sig af med de dårlige vaner, hvis man gerne vil ned i vægt. Her er der også mange som tager chrom og andre kosttilskud som supplement, for at reducere trangen til søde sager. Shop chrom tabletter online her til gode priser.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.