alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2017
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkivet

Lækre bambus strømper fra iZ Sock

Stort udvalg i billige bambus strømper, iZ sock

Billige bambus strømperNormalt når man ser på bambus strømper er de ikke i den billige ende af skalaen, og hvis de er er indholdet af Bambusfibre ofte ikke særligt højt. De har fra iZ sock valgt en prispolitik der sikre dig som kunde billige bambus strømper med et højt indhold af Bambusfibre.

Billige strømper når du køber flere
“Vi giver gerne en god rabat og billige bambus strømper hvis du køber flere af gange” udtaler Jacob Blæsbjerg. “Vi har altid et godt tilbud på bambus strømper til dig!”

iZ Sock – bruger bl.a. små film

Det er lidt “Lars Larsen” over det, men de små film iZ Sock sætter på gaden er nu ganske fine, her er et eksempel på et tilbud …

 

Derfor giver iZ Sock et godt tilbud på billige bambus stømper
iZ Sock giver dig gerne et godt tilbud, når du køber flere ind af gangen. De er ikke bange for at give dig et godt tilbud når du køber 5 par eller 10 par af gangen. Dertil kommer at du hele tiden har muligheden for at optjene bonus på dine strømper.

Mængde rabat på bambus strømper
Det er kun fair, at du får en mængde rabat. “Vi har vores berettingelse i af levere gode strømper til et fair pris udtaler Jacob Blæsbjerg, CEO og fortsætter “Derfor giver vi også en mængde rabat så vores kunder kan få vores bambus strømper billigere“.

Højt indhold af Bambusfibre sikre høj komfort
Bambusfibre har nogle fantastiske egenskaber når det kommer til strømper. iZ Sock udnytter fordele til at sikre den optimale komfort når det kommer til strømper.

Regulere temperaturen om fødderne
Bambusfibre har en fantastisk evne til at optage fugt, op til 50% bedre end bomuldsfibre. Det betyder, at du vil opleve at dine fødder afkøles hurtigere når de varme. Det at få mere af fugten ud i strømpen betyder at det lettere kan fordampe fra foden, og det giver en afkølnede effekt.

Meget bløde strømper
Strømperne er utroligt bløde at have om fødderne, da bambusfibre er meget bløde og giver en lækker tekstil, som du ikke finder andre steder.

Find hele vores udvalg af billige bambus strømper her

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.