alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

november 2016
M T O T F L S
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkivet

Vind i vingerne for Vindstød

Den danske energivirksomhed Vindstød A/S har kun eksisteret i godt en håndfuld år, men ikke desto mindre er der godt gang i vindmøllevingerne for selskabet, der ligger i Århus. De har nemlig siden lanceringen lavet det ene overskud efter det andet, og kunderne bliver også ved med at strømme til i en lind strøm, hvilket naturligvis gavner bundlinen, som man kan se i Vindstøds regnskab her.

Vindstød udmærker sig fra mange af konkurrenterne ved ikke at være en masse ansatte eller have et dyrt domicil, der hurtigt kan koste flere hundrede tusinde kroner om måneden. Vindstød har investeret massivt i IT systemer, der har gjort det muligt at købe strømmen billigere og dermed også sælge den billigere til deres kunder.

Kun fra danske møller

Energiselskaber har det med at leverer strøm fra en lang række forskellige kilder som vind, kul, atom og lignende. Hos Vindstød får man udelukkende vindenergi. Alt strøm kommer nemlig 100% fra danske  vindmøller, så kunden sparer ikke kun penge, det er også det miljøvenlige valg, da vindenergi er blandt de mest grønne måder at få strøm på, og den kilde vi skal satse på i fremtiden.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.