alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

november 2016
M T O T F L S
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkivet

En løbecykel er et tilvalg af sundhed

Når man får børn, er der mange der finder ud af, at det kan være en meget svær ting at få tid til noget så enkelt som motion, ikke mindst når børnene er små. Mange oplever at være på fra klokken 5 om morgenen, når den lille/de små vågner op. Herefter følger en lang arbejdsdag, inden børnene skal hentes i dagpleje, vuggestue eller børnehave. Så er der et par timers leg, efterfulgt af aftensmad og måske et bad til den lille. Når klokken så rammer 19-20 stykker og barnet eller børnene er puttet, er det ikke så underligt, hvis man er drænet for energi.

Mulighed 1: Babyjogger 

De ihærdige og dem der insisterer på at få motion passet ind i skemaet, er derfor nogen gang nødt til at være lidt mere opfindsomme, når det kommer til at finde tiden. Nogen vælger at investere i en babyjogger, der er en klapvogn, som man kan løbe med. De fleste der har prøvet dette, vil dog nok være enige i, at det ikke er den mest behagelige måde at løbe på, da det er lidt besværligt at løbe rundt med, og det sætter begrænsninger i forhold til ruter.

Mulighed 2: Find motion i hverdagen

En anden ting der kan være utrolig sundt som forældre til små børn, er at finde ting der giver motion til både forældre og børn. Det kan godt være, at det ikke er det samme som en halv time på stierne, eller et par timer i et motionscenter, men motion i dagligdagen, er ofte noget der virkelig kan gøre en stor forskel

En god måde at få motion på, er ved at købe en løbecykel til dit barn, når det er gammelt nok til at kunne holde balancen. Dit barn vil elske at suse af sted, og du kan få en masse motion ved at løbe ved siden af. På den måde er der motion til dig, til dit barn samtidig med at i har hyggelig tid sammen, og at der helt sikkert bliver sovet godt om natten. Du kan købe løbecykler her.

Generelt er motion i hverdagen en vigtig kilde til at få den motion der er essentiel for din sundhed, så hvis det er muligt, så tag cyklen i stedet for bilen, trapperne i stedet for elevatoren og alle de råd som du udemærket kender i forvejen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.