alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

oktober 2016
M T O T F L S
« aug   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkivet

Dette tilbehør skal du bruge til dine strikkeprojekter

Elsker du at strikke i din fritid, så skal du selvfølgelig have købt garn til formålet. Du skal dog også have købt forskellige former for tilbehør – eller også kendt som hobbyartikler. I denne artikel vil jeg introducere dig for noget af det tilbehør, du bør investere i, hvis du skal opnå de bedste resultater med dine strikkeprojekter.

strikkelise-tilbehoer

Top 5: Nyttigt tilbehør til strikning

Der er efterhånden ingen begrænsninger for, hvilke former for tilbehør man kan købe til strikning. Du behøves ikke nødvendigvis at købe det hele på én gang, da du sagtens kan nøjes med det mest basale tilbehør. Der er rigtigt meget nyttigt tilbehør, som du skal kende til, hvis du har høje ambitioner med dine kreative kreationer. Du finder top 5 nedenfor:

  1. Strikkepinde – Selvom der findes visse alternativer (armstrik o.l.), så er det mest hensigtsmæssigt at strikke med strikkepinde. I kategorien med strikkepinde finder du både rundpinde, jumperpinde og strømpepinde. Ydermere bliver strikkepinde designet og udviklet i rigtigt mange forskellige materialer, som bl.a. omfatter træ, carbon og mange andre materialer. Du bør altid arbejde med en strikkepind, der passer til den garnkvalitet, du vælger at arbejde med.
  2. Strikkelise – Strikkelise er ligeledes en form for tilbehør, som du kan overveje at investere i. Strikkeliser – eller også kendt som strikkedukker er i høj grad henvendt til nybegyndere. Er du ny inden for strikkeverdenen, bør du også overveje at købe en strikkelise, så du kan gøre det hele lidt nemmere for dig selv. Der findes mange vejledninger og instruktioner, som du kan benytte dig af, hvis du skal  have optimal glæde af din strikkelise.
  3. Strikketaske – Enhver strikkeentusiast fortjener at eje en strikketaske, som han / hun kan bruge til at opbevare garn og tilbehør. Ejer du ikke allerede en strikketaske, bør du skrive det øverst på din ønskeliste. Strikketasker kan købes i de fleste størrelser og farver, så der findes helt sikkert også en strikketaske til dig.
  4. Omgangstæller – Har du svært ved at holde styr på antallet af omgange, når du strikker? I så fald vil du blive lykkelig for at eje en omgangstæller. Din omgangstæller holder regnskab med, hvor mange omgange du har gennemført, så du ikke behøves at tælle.
  5. LED lamper – Sidder du ofte og strikker i mørke, så bør du kaste penge efter en LED lampe. Der findes rigtigt mange prisvenlige LED lamper, der er egnet til både strikning og hækling. Er den rette belysning vigtig for dig, så vil pengene til en LED lampe være givet godt ud.

strikkepinde

Der er i øvrigt rigtigt mange gode grunde til at handle garn og tilbehør på nettet. Klikker du ind på denne artikel, kan du læse om de mest væsentlige fordele, der er forbundet med at shoppe kreative varer online. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket tilbehør man kan købe til strikning og andre former for håndarbejde i dag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.