alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juni 2016
M T O T F L S
« maj   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkivet

Vægttab – Der findes ingen mirakler og dog …

BMI balance – Hvem og hvordan

Det er muligt at tabe sig ved at spise kosttilskud, det er et faktum. Det er et faktum at en ændring i ens kostvaner til det bedre (mindre fedt og mindre sukker – samt mindre mad) resultere i at kroppen kommer til at midste vægt.

Det handler om at finde balancen i den kost man ligger for dagen, mange har skabt en kur der gør at man taber sig. Men når kuren er slut, handler det som at holde de mindre portioner af mad og ikke falde tilbage i den gamle stil.

BMI balance er skabt til begge dele
Vægtkontrol og forebyggelse mod overspisning. Hvis du ønsker at holde din vægt og hvis du lejlighedsvis skal indtage et fedt- og sukkerholdigt måltid, tag da 3 kapsler med et glas vand lige før måltidet. Det fungere grundet en række af virkestoffer, hvor den mest logiske er BMI Balance indeholder kostfibre.

Kostfibre og vægttab hænger sammen
Kostfibre giver os en fornemmelse af mæthed, og det er et forhold som BMI Balance tager i betragtning.
BMI-balance med dets indhold af naturlige og u-optagelige plantefibre svulmer op som en ballon og giver en øget følelse af mæthed. Det er testet grundigt og det har vist sig at 90% af deltagerne i studierne havde en stærk følelse af mæthed efter at have indtaget pillerne og spist en mindre mængde mad end de ellers ville gøre.

Simple sukker molekyler
Vægttabf.eks. strøsukker, mælkesukker, frugtsukker.
BMl-balance reducerer optaget af de simple sukker molekyler [“bad sugars”J med 20% efter 4 timers fordøjelse af et fuldt måltid.¹

Komplekse sukker molekyler
f.eks. stivelse (gryn, kartofler, pasta og plantefibre (grøntsager)) med dets indhold af ufordøjelig cellulose.

BMl-balance reducerer samtidig efter 4 timers fordøjelse omdannelsen af komplekse sukker molekyler til simple sukker molekyler med 2S%. Det betyder generelt, at stigningen i blodsukker niveauet reduceres med 25%.

Der er mange forhold om det at tabe vægt der har betydning. Jeg vil gerne anbefale BMI balance, det er et god supllement når det kommer til at vægttab – Læs mere her om BMI og Vægttab.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.