alt det, du kan ønske dig
Tuesday August 21st 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

april 2016
M T O T F L S
« mar   maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkivet

Fem tips, når du skal købe fotobog

Skærmbillede 2016-04-24 kl. 15.27.37Står du og overvejer at købe en fotobog? Så kan det være en god idé at have et sted at starte. Der findes i dag et hav af muligheder inden for fotobøger, hvilket er hvorfor det godt kan være en lettere svær opgave, at skulle finde frem til den rette fotobog. Hvis du er på udkig efter en fotobog, men mangler et udgangspunkt, så får du her fem tips der er yderst anvendelig når du skal købe din næste fotobog.

 1. Hvad skal den bruges til?
  Når du skal ud og købe en fotobog, er det en god idé at afgøre hvad fotobogen skal bruges til? Er det en fotobog der udelukkende skal anvendes til feriebilleder, til et bryllup, til barnets opvækst eller blot stort nok til at kunne dække samtlige fotografisk dokumenterede begivenheder? Ved at kunne udpege hvad fotobogen eksakt skal bruges til, gør du din søgen meget nemmere idet der eksisterer et hav af muligheder inden for fotobøger.
 1. Hvilken størrelse har du behov for?
  I forlængelse af, at du har fundet ud af til hvad din nye fotobog skal bruges til, så er det også en yderst god idé at afgøre hvor stor en fotobog du har behov for. Skal fotobogen rumme billeder fra en længerevarende ferie på flere måneder, så kan det være praktisk at investere i en fotobog med rigeligt plads. Her bør du derfor vælge en god gedigen størrelse med masser af sider, så du har mulighed for at gemme alle dine billeder. Er fotobogen derimod dedikeret udelukkende til et bryllup eksempelvis, behøves man ikke en fotobog med flere hundrede sider. Her kan det være fordelagtigt at købe en fotobog der er minimalistisk og robust, som samtidig kan rumme en anstændig mængde billeder, uden at det bliver nødvendigt at lade en halv bog stå tom for billeder.
 2. Involver familien
  Man kan godt lide, at gøre det at skulle samle sine billeder i en fotobog til en familieting. Her kan det derfor komme dig til din fordel, at du indtænker evt. sjove tegninger, klistermærker eller tekster som de yngste i familien kunne have lyst til at pryde siderne i fotobogen med. På denne måde skal du sikre dig, at der både er plads til billeder, såvel som til alle de sjove og unikke særpræg de yngste har lyst til at bidrage med. Her kan du også overveje hvorvidt fotobogen skal være tematiseret, altså om den skal bære præg af at være tilegnet en ferie, et bryllup, et barn eller lignende.
 1. Plastlommer eller ej?
  For at finde frem til den rette fotobog, er det også værd at overveje hvorvidt du ønsker en fotobog med plastlommer eller ej. Flere kan godt være lidt sarte med de fremkaldte billeder, hvilket er hvorfor en fotobog med plastlommer kunne være fordelagtig. Skulle dette ikke betyde det store for dig, kan du dog også sagtens vælge en fotobog hvor du selv skal klistre dine billeder ind i bogen, dog forbliver billedernes placering i bogen i højere grad permanente, hvis ikke du ønsker at gøre skade på bog eller billeder.
 2. Undersøg markedet
  Sidst men ikke mindst vil du kunne drage fordel af, at undersøge hvilke muligheder der findes inden for fotobøger, både online og i fotobutikker inden du køber dig en fotobog. Du vil nok hurtigt opdage at fotobutikker tager en del mere for deres fotobøger, samtidig med at udvalget online vil være betydeligt større, hvilket er hvorfor det i højere grad vil kunne betale sig for dig, at købe dine fotobøger online.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.