alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

april 2016
M T O T F L S
« mar   maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkivet

Dansk tidsregistreringsapp vinder frem

tidsregistreringTidsregistrering er ikke længere en opgave, som man behøves at frygte. Det er nemlig blevet ganske simpelt at registrere tid i forbindelse med arbejdsrelaterede opgaver. Det kan man ikke mindst takke Kala for, som er navnet på den nye danske tidsregistreringsapp.

Tidsregistrering via app er et hit

Vi lever i et moderne og travlt samfund, hvor tid er noget af det dyrebareste vi har. I den anledning er det f.eks. de færreste, som synes, at det er underholdende at skulle rode med en masse timesedler. Skal man beskæftige sig med tidsregistrering i dag, kan man heldigvis glemme alt om timesedler. Det er nemlig blevet muligt at registrere sin arbejdstid via en smart app. Downloader man app’en fra Kala, kan alle medarbejdere registrere sin arbejdstid for individuelle sager og arbejdsgaver.
Tid og sager bliver helt automatisk synkroniseret til et overskueligt økonomistyringssystem. Takket være dette økonomistyringssystem er det også blevet meget nemmere at fakturere kunden for den specifikke arbejdsopgave. Registrerer man sit tidsforbrug, kan man altid tilbyde kunden meget nøjagtigt dokumentation, hvis det bliver nødvendigt.
Kala handler ikke udelukkende om tidsregistrering, da app’en også byder på andre indbyggede funktioner. Det drejer sig bl.a. om kørselsregnskab, projektstyring og vareforbrug, som også er relevant i virksomhedsmæssige sammenhænge.

 

Det er ikke uden grund, at flere og flere virksomheder hopper med på den digitale bølge, når det kommer til registrering af tid. I moderne virksomheder er timesedler for længst gemt langt væk og er blevet erstattet af en app. Skal man registrere sin arbejdstid i dag, kræver det blot, at man er i besiddelse af en smartphone eller tablet.

 

Mange fordele ved tidsregistrering via smartphone eller tablet

 

Der er rigtigt mange fordele ved at benytte sig af en tidsregistreringsapp. Du får det fulde overblik over de mest fremtrædende fordele nedenfor:

 

  • Tidsbesparende – Der er i høj grad tale om en tidsbesparende løsning, fordi man ikke skal forholde sig til en masse krøllede papirer. Det vil være en tidsbesparende løsning for både arbejdsgiver og arbejdstager, hvilket vil blive tilgodeset i enhver virksomhed.

 

  • Flere fakturerede timer – Tidsregistrering vil altid foregå til én specifik sag. Når man registrerer tid på en sag eller arbejdsopgave, vil man blive introduceret for det nøjagtige tidsforbrug. Dermed vil man vide, om der er brugt flere eller færre timer, end man oprindeligt havde kalkuleret med. Det vil typisk betyde flere fakturerede timer, hvilket er med til at øge virksomhedens likviditet.

 

  • Mindre administrativt arbejde – Administrativt arbejde koster både tid og ressourcer for virksomheder. Vælger man tidsregistrering via en app, kan man reducere sine udgifter til administrativt arbejde. Kala eliminerer fuldstændig manuelt arbejde, da al bogføring sker med én registrering og én godkendelse.

 

 

Der er altså tale om fordele, som kan spare både små- og store virksomheder for tid og penge. Den danske tidsregistreringsapp stormer frem på markedet i øjeblikket, hvor flere og flere virksomheder vælger at købe adgang til systemet. App’en har allerede fået mange positive tilbagemeldinger, hvilket vidner om, at det er en løsning, der er velset blandt brugerne. Selvom der findes mange løsninger inden for tidsregistrering, vil det fortsat være nemmest at registrere tid via en app.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.