alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2016
M T O T F L S
« dec   mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Arkivet

Produktanmeldelse af kufferter

Overvejer du at erhverve dig en ny kuffert, men er i tvivl om hvilken en du skal vælge? Så får du her en produktanmeldelse af 3 gode bud på en alsidig kuffert, så du kan få mest muligt ud af din kuffert når du skal på ferie næste gang.

Epic Explorer Back pack Trolley

Epic Explorer Back pack Trolley er et alsidigt valg af kuffert, idet det er en kombineret kabinetaske/rygsæk. Kufferten er fremstillet i kraftigt lærred, som gør at kufferten kan holde til lidt af hvert, hvilket kun er fordelagtigt når den både anvendes som kabinekuffert og rygsæk. Derudover er Epic Explorer Back pack Trolley forsynet med ekstra forstærkning på alle udsatte områder af tasken såsom hjørner, bund og kanter, hvilket gør det sikkert for dig at transportere den frem og tilbage. Dog betyder denne ekstra sikkerhed lidt ekstra for kuffertens vægt, men det er dog et kompromis man må tage, hvis man ønsker denne kombinerede kuffert taske. Selve rygsæk-delens skulderrem har god polstring, som gør det behageligt for dig at transportere tasken på ryggen, selv når der er megen 1
vægt i. Det kan dog hænde at man mærker et hjul eller to efter længere tid med tasken på ryggen, men det er ofte en selvfølge for mange af disse kombinerede kuffert/rygsække. Pladsmæssigt er tasken rummelig med god fordeling, så tøj/ting både kan ligge vandret og lodret. Ligeledes er teleskophåndtaget nemt at benytte sig af, og har en fyldestgørende længde. Denne model er dog i højere grad egnet til en weekendrejse, grundet designet, men kan ved hjælp af praktisk pakning sagtens række til længere tid.

Samsonite Cubelite

Samsonite Cubelite er blot en af mange Samsonite kufferter, velegnet til rejser af eksempelvis en uges længde. Samsonite Cubelite er fremstillet med en hård skal i et patenteret materiale, som består af flere lag med polypropylen. Dette gør denne kuffert yderst robust overfor udefrakommende genstande, både i lastrum og lufthavn. Selvom dette materiale har et hårdt udseende, så er det derimod yderst let og fleksibelt, hvilket gør at kufferten ikke vejer unødvendigt i kilo. Materialet holder til lave temperaturer, hvorimod andre massive materialer godt kan være med risiko for at flække, når de opbevares i kolde lastrum. Kufferten har to mellemvægge indvendigt samt inderlommer, hvilket gør det nemt for dig at placere dine ejendele fornuftigt i kufferten. Kufferten fås i et hav af farver og kan fås i større og mindre modeller, af samme udseende, hvilket gør det nemt for alle at kunne finde en der falder i smag.

Little Biz Spinner Rolling Tote

Little Biz Spinner Rolling Tote er en minimalistisk og gennemtænkt kuffert, til dem der godt kan lide at rejse praktisk. Kufferten fås i sort og electric blue, hvorfra du kan vælge den kuffert der passer bedst til din personlige stil. Kufferten er fremstillet med tre store rum, der kan åbnes som en arbejdsmappe. Her kan der opbevares computer, tøj, toiletsager og andet rejseudstyr, så du nemt kan få adgang til det nødvendige. Kufferten fås med indbyggede lås, så du yderligere kan sikre dine personlige ejendele, hvilket er yderst fordelagtigt. Denne Samsonite kuffert er dog i højere grad egnet til den mere forretningsorienterede, da hele yderrummet er dedikeret til dokumenter, lommeregner, kuglepen og andre anvendelig arbejdsredskaber. Størrelsesmæssigt er kufferten dog yderst praktisk, idet den passer inden for de fleste flyselskabers oplyste kabinekuffert mål.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.