alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

november 2015
M T O T F L S
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkivet

NYHED: Foto julekalender med kinder® chokolade og Ferrero® pralines

I flere generationer har man glædet sig over julekalendere til at forsøde ventetiden op til jul.

I 1800-tallet begyndte man at tælle ned til juleaften på forskellige måder. I starten af 1900-tallet opfandt man til det formål blandt andet julekalenderen, som hurtigt blev populær, især hos de mindste familiemedlemmer. Tidligere var julekalenderne for det meste selvlavede, men nu om dage har mange familier kun kalendere med kommercielle billedmotiver fra diverse firmaer og varehuse. Fotoinsights fotokalender tilbud er helt anderledes og unik, ved at kombinere professionel fotoudskrivning og præmien mærke chokolade.

 

Lav din egen kinder® eller Ferrero® pralines julekalender – uden brug af lim og saks

Hvis du ønsker at forære dine kære en eksklusiv julekalender med et foto, som minde om årets skønneste øjeblikke, kan du finde hjælp hos FotoInsight. Internet-fototjenesten FotoInsight trykker dine helt egne fotos på en chokolade-julekalender. Julekalenderen begynder den 1. december. De 24 låger gemmer på kinder® chokolade og Ferrero pralines. Og et flot, digitalt foto sætter prikken over i’et i udtrykket “individuel julekalender“: http://fotoinsight.dk/kalendere/chokoladejulekalender.html

 

Information om den nye foto julekalender med fin Ferrero Collection® pralines

Fra d. 10. november kan du hos FotoInsight købe nye julekalenderen, der er fyldt med blandet pralines Ferrero Küsschen®, Ferrero Rocher® og Ferrero Raffaello®. Ferrero Collection er en nydelse for alle sanser og den perfekte gave idéer med en uimodståelig kombination af cremet mælkechokolade, hele hasselnødder og en let, sprød vaffel. Den høj kvalitet af Ferrero Collection og den sofistikerede foto julekalender giver dig dage med nydelse og velbehag.

Pris 199 kr.

Mål: 30,5 x 21 x 3,5 cm

Leveringstid: 6 hverdage.

 

Information om foto-julekalenderen med kinder® friends chokolade
Fra den 10. november tilbyder FotoInsight skræddersyede kinder chokolade julekalendere. På den store overflade den af dette nye, sæsonmæssige fotokalender trykkes der et foto, som kan uploades via internettet. De 24 låger indeholder diverse kinder Chocolate®, kinder Country®, kinder Bueno® og kinder Schokobons®. Kinder Chocolate er en lækker kombination af mælkechocolade og blødt mælkefyld. Kinder Chocolate® er pakket i beskedne stykker og er dermed perfekt til de mindre børn.

Pris af 149 kr.

Mål: 23,5 x 18 x 3,1 cm

Leveringstid: 6 hverdage.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.