alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

april 2015
M T O T F L S
« mar   maj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkivet

Fordele og ulemper ved en gasgrill

Hvis man overvejer at købe en gasgrill, bør man være bekendtskab med de forskellige fordele og ulemper, som gør sig gældende. Det er et faktum, at gasgrill bliver mere og mere populære på det danske marked. Dog er der fortsat mange danskere, som foretrækker en “gammeldags” kulgrill, som også har sine fordele.

Fordele ved en gasgrill

gasgrillImponernede opvarmningstid: Den absolut største fordel ved en gasgrill er, at den er meget hurtig at varme op. Sammenligner man med en kulgrill, så er der ingen tvivl om, at gasgrillen er bedre, når det kommer til opvarmningstid. Fra du tænder din gasgrill, vil der typisk gå 5-10 minutter, før du kan smide kød og andre madvarer på grillen.

Nem at holde ren: En anden fordel ved en gasgrill er, at den generelt er nem at vedligeholde og rengøre. De nyere modeller indenfor gasgrill vil typisk kunne rengøres på ganske få minutter. Ved de fleste gasgrill medfølger der noget rengøringsudstyr (børste m.m.), som man med fordel kan benytte sig af.

Holder konstant temperatur: En tredje markant fordel ved en gasgrill er, at den holder en konstant temperatur i modsætning til kulgrillen. Hvis du indstiller din gasgrill på en bestemt temperatur, kan du være sikker på, at den temperatur vil være konstant. Det er en stor fordel, hvis du f.eks. vil smide en hel kylling på grillen.

Ulemper ved en gasgrill

Høj pris: Hvis du ønsker en billig grill, hvor du kan grille lidt kød og lignende, så skal du ikke vælge en gasgrill. Overordnet set er det nemmere dyre at anskaffe en gasgrill end en kulgrill. Dog kan du gøre op med dig selv, om du vil købe en lidt dyrere grill, som du kan bruge mange år fremover.

Ikke muligt at opnå den udsøgte grillsmag: En  anden af ulemperne ved en gasgrill er, at det kan være svært at opnå den eftertragtede grillsmag. Danskerne er splittet, når det kommer til kulgrill vs gasgrill, men størstedelen foretrækker fortsat kød fra en kulgrill. I takt med udviklingen indenfor gasgrill er det dog blevet svære og svære at smage forskel på maden fra henholdsvis kulgrill og gasgrill.

Kilde: http://testguro.dk/gasgrill-test/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.