alt det, du kan ønske dig
Tuesday August 21st 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

august 2013
M T O T F L S
« jul   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkivet

Vandrestrømper der ikke lugter!

Funktions strømper der ikke lugter

Ja, hvor mærkeligt det end lyder, så er den god nok! Der findes nu vandrestrømper der ikke lugter efter 3-4 dages brug som de ellers vil gøre. Strømpekompagniet.dk er netop blevet forhandler af en nye type deo medic strømper. Strømper hvor der netop er fokus på funktionen, og at de skal være lugtfri. Selv efter 3-4 dages intensiv brug, som det ofte kan ske for vandrerfolket og soldater.

Nordic walking deodorant

Nordic walking deodorant

Special udviklet til det nordiske marked

Vandrestrømpen som er er blevet døbt Nordic Walking deodorant er banebrydende på mange punkter.

  • Udviklet i Polen med øje og fokus på det nordiske marked.
  • Figursyet til højre og venstre fod
  • 7 kernefunktioner
  • Special udviklet garn, som vandrestrømpen er strikket af

Ved at studere vejr og vind i de nordiske lande, har producenten lavet en formel til hvad den bedste strømpe i de nordiske lande skal holde til at temperatur. Ud fra alle de data, har det lavet en helt perfekt all round vandrestrømpe til det nordiske marked. En vandrestrømpe man kan bruge hele året, uden at den begynder at lugte.

Grafisk billede af de 7 kernefunktioner

Grafisk billede af de 7 kernefunktioner

Hvorfor lugter vandrestrømpen ikke?

Vandrestrømpen har fået en special vask med enzymer fra Sanitised. Enzymerne sikre at micro biologiske bakterier, ikke kan udvikles i strømpen og danne den smørsyre, som egentlig skaber lugten i vandrestrømpen. Det fantastiske ved denne behandling er, at produktet bliver “genaktiveret” hver gang strømpen bliver vasket, da man så vil vaske de døde bakterier ud af vandrestrømpen, og enzymerne vil være aktiv igen.

Har du problemer med fodsved og sure tæer?

Så vil vi anbefale dig at læse disse gode råd til hvordan du undgår sure tæer og sure sko. Det er ganske enkelt, og koster ingen penge 🙂

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.