alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2013
M T O T F L S
« jan   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Arkivet

Lej slush-ice hos Partysjov på Midtsjælland

Sugerør med ske. Foto: Partysjov.

Sugerør med ske. Foto: Partysjov.

Når du skal leje maskiner til slush-ice og candy-floss til festen og andet festudstyr på Midtsjælland, kan du finde det hos Partysjov.dk. Webbutikken har et fint udvalg i maskiner til udlejning og de uundværlige forbrugsstoffer, som koncentrat til slush-ice, sukker til candyfloss og sugerør, bægre og andet tilbehør til en vellykket fest.

Partysjov.dk udlejer slush-ice-maskiner fra Borup midt mellem Ringsted og Køge, tæt på motorvejen. Når du har bestilt maskine til udlejning, kan du selv afhente. Forbrugsstoffer og tilbehør kan sendes til dig. Husk at bestille i god tid, så varerne kan nå frem i tide.

De mange forskellige Slush-ice-koncentrater er fremstillet af danske Pantom. Der er en smag til alle, f.eks. den seje blå med sød citrussmag eller den altid sikre cola-smag. Men også en frisk hindbær eller hvad med en Red Bull-smag?

Slush-ice er altid et hit hos børn. De kan nemlig selv hælde de flotte isdrikke op i bægeret, og de finder hurtigt ud af at lege med smag og farver ved at blande flere slags slush-ice i samme bæger. Hos unge og voksne er det populært at blande slush-ice med f.eks. vodka eller rom for at skabe iskolde, farverige drinks til en festlig aften uden børn. Servér f.eks. en Isbjørn (blå slush-ice  med vodka).

Når du handler hos Partysjov er du sikker på, at rammerne omkring festen er i orden – det gode humør skal I selv medbringe 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.