alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2013
M T O T F L S
« jan   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Arkivet

Byg din egen dinosaur

3D-puslespil med Tyrannosaurus. PR foto.

3D-puslespil med Tyrannosaurus. PR foto.

Vi elsker jo alle de kære fortidsdyr, som ingen af os har set andre steder end på film eller som modeller på museer. Mennesket kom først til her på Jorden millioner af år efter den sidste dinosaur var død. På en måde lidt ærgerligt, men omvendt nok meget godt – jeg tror ikke vi ville passe på dinoerne, ligesom de måske heller ikke ville passe på os.

Du kan heldigvis selv bygge en dinosaurus i dag som et 3D-puslespil. Dinosauren samles ved at de sætte de udstansede træstykker sammen. Du kan opbygge et helt dinosaurskelet på den måde.

3D-puslespillene med dinosaurer er fremstillet af lyst træfiner produceret af FSC-mærket træ. Der er mange forskellige modeller af dinosaurer: Tyrannosaurus, Dimetrodon, Velociraptor, Stegosaurus, Brachiosaurus, Apatosaurus og mange flere.

3D-puslespillene med dinosaurer giver nogle ret store modeller. De mindste modeller er som regel omkring 20-40 cm lange eller høje. De helt store modeller er omkring en meter! Imponerende skabninger at have stående i stuen.

Det lyse træ gør det rigtigt godt på modellen, men hvis du har lyst, er der ikke noget i vejen for at male eller bejdse modellen. Du kan selvfølgelig også lime på udsatte steder for at få en mere holdbar model, hvis du alligevel ikke agte at pakke den væk igen.

Store børn (måske mest drenge) fra 8-15 år elsker disse 3D-puslespil, og kan bygge dem derhjemme eller i SFO’en.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.