alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2013
M T O T F L S
« jan   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Arkivet

Billigt Royal Canin til din hund – levering på hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster

royal-caninVores dyr fortjener god, velsmagende og sund mad. Der er ingen grund til at kæledyrene skal have dårlig mad, ligesom det er unødvendigt at købe dyrt menneskemad til dem. Det er alligevel ikke sundt og rigtig for hunde og katte at spise det samme som os.

Royal Canin er kendt for at producere godt foder til hunde. Foderet indeholder alle de rigtige næringsstoffer, proteiner, fedtstoffer og vitaminer. Og hundene elsker det!

Du kan købe billigt Royal Canin foder hos Katteoghundebutik.dk i Præstø. Der leveres til hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn med bil, eller du kan selv komme forbi, hente varerne og få en sludder og en kop kaffe.

Katteoghundebutik.dk har altid masser af foder på lager, og det er helt sikkert, at du også kan finde en godbid og nyt legetøj til din bedste ven.

Royal Canin foder købes i mængder og type efter hunderace. En chihuahua og en boxer har naturligvis ikke samme behov for fodermængde og type. Derfor finder du også en pose til din hunderace, eller en race der er tæt på din egen hund i type og størrelse.

khlogo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.