alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

marts 2012
M T O T F L S
« jan   jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkivet

Graviditets støttestrømpebukser

Ved brug af graviditets støttestrømpebukser med kompression kan du undgå en hel del problemer og ubehag under graviditeten. Støttebukserne er af høj kvalitet og kan bruges dagligt – både under og efter graviditeten kan du med fordel gå i disse specielt designede støttebukser. Strømpebukserne er ideelle under graviditet, alt imens de er klinisk testede for deres funktion. Man kan ved brug af støttebukserne komme langt lettere og meget mere smertefrit igennem sin graviditet.

Sort Graviditets søttestrømpebukser

Sort Graviditets søttestrømpebukser, finder du hos www.NoTanShop.com

Undgå hævede ankler og ømme ben

Når man er gravid, kan man let opleve ubehag såsom hævede ankler og fødder, for ikke at nævne ømme og trætte ben. Det forårsages af høj belastning af benene, men det kan du som nævnt reducere – og måske endda undgå – ved at benytte graviditets strømpebukserne. Bruger du dem, vil hævelserne blive mindsket, og de ømme og trætte ben vil blive lindret. Derudover forebygger og reducerer de også risikoen betragteligt for at udvikle åreknuder.
Generelt kan der opnås store forbedringer ved hjælp af støttebukserne, så de kan i høj grad anbefales, hvis du er gravid eller overvejer at blive det. Om ikke andet så vil de gøre ventetiden en betydelig del mere overkommelig, når du er kommet så langt.

En mild kompression

Strømpebukserne har en mild, men passende kompression på 14-17 mm Hg, hvilket giver muligheden for at bruge dem hver dag. Derudover har bukserne også et højt tryk ved anklen, som så aftager op ad strømpen. Det betyder, at der bliver lagt pres på venerne, hvilket er godt for blodcirkulationen, som er uhyre vigtig under graviditeten. Cirkulationen bliver altså fremmet tilbage til hjertet.

Ikke alene bliver din blodcirkulation bedre – støttestrømpebukserne giver også ekstra støtte til maven, øger din energi og mindsker ryg smerter. Derfor er det – alt i alt – utroligt meget, man kan få ud af produktet, og det meste af kroppen drager faktisk fordel.
Strømpebukserne består materielt af 76% polyamid, 23% elastan samt 1% bomuld.
Køber du graviditets støttestrømpebukserne vil du undgå mange smerter, såsom dem, der er nævnt her i artiklen. Strømpebukserne er kraftigt anbefalet, og du vil med garanti fortryde, hvis du ikke benytter dem!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.