alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

november 2011
M T O T F L S
« okt   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkivet

Racerbane er en dejlig gave

Scalextric Turbo Flyers biler. PR foto.

En Scalextric racerbane er en fed gave til børn og unge med hang til fart, action og bilmodeller. En ordentlig racerbane er en langtidsgave, som man hele tiden kan udvide og forny. Det skal ses i modsætning til mange af de mindre racernabetyper, der ofte er at finde i supermarkeder og legetøjsbutikker i en kort periode omkring højtiderne.

Vælg en ordentlig vare, så gider de unge også bruge den fremover. Og skulle interessen dale med tiden, er det rent faktisk muligt at få penge tilbage i en privathandel.

Scalextric er kendt for kvalitet og stabilitet. Dertil er der meget ekstraudstyr, som man kan ønske sig: biler, baneelementer, dekoration m.m. Det bedste er nok, at andre mærker laver udstyr og biler som passer til Scalextric racerbanen. Der er altså ekstra meget udstyr og endnu flere bilmodeller, som man kan anvende.

Interessen for racerbaner skabes typisk i de sene teenageår eller når børnene kommer i den alder, hvor far og mor kan tillade sig at få en hobby.

Hvis man har mulighed for det, kan man opbygge en fast bane i hobbyrummet, men ellers det ret nemt at stille en bane op på stuegulvet i weekenden og i ferierne. Bilerne kan man jo sagtens have stående til pynt.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.