alt det, du kan ønske dig
Tuesday October 16th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

august 2010
M T O T F L S
« jul   sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkivet

Hvordan får man mest muligt ud af en pokerbonus?

Kortspil. Foto: sxc.hu

Poker. Foto: sxc.hu

Der er i dag stor konkurrence mellem de forskellige pokerrum, specielt de helt store. Derfor gør de alt for at få nye kunder ind ad døren og tilbyder en stor pokerbonus, når man signer op. Den slags gaver bør man tage imod.

Ofte kan man få fordoblet sit indskud, første gang man opretter en konto. Så hvis du sætter 500 kr ind, så har du pludselig 1000 kr at spille for. Man skal dog være opmærksom på, at bonussen samtidig betyder, at indskuddet dermed er låst, og man ikke kan udbetale, før man har klaret bonuskravet.

Derfor er det en fordel, at du åbner kontoer i flere forskellige pokerrum. Hvis du gør det i 5-10 forskellige pokerrum, kan du indenfor kort tid hæve mellem 1.000 til 1.500 $ i rake, du allerede har betalt. Spiller du f.eks. med lave limits på 1/2 $ eller 2/4 $ fixed limits vil du kunne få mellem 80 til 100 % tilbage på raken i de forskellige rum. Uden en sign up bonus kan man normalt kun opnå en rake på omkring 30 %.

Det kræver selvfølgelig, at du er en god spiller eller har lidt held i sprøjten. Bonuskravet er ofte på, at du skal opnå et vist antal point eller raked hands, og det kræver, at du spiller en del. Derfor er det en dum idé at spille alt for aggressivt og raise ved enhver lejlighed. Vælg dine bets med omhu og spil lidt tight, så du ikke brænder pengene af, inden du for alvor kommer i gang. Husk, at du har fået fordoblet dit indskud, og du har råd til at tabe det.

Du vil måske ikke slippe ud af en pokerside med hele den sign up bonus, du har fået, men dit mål skal altid være, at du vil mindst have dit indskud tilbage. På den måde havner du altid i plus.

Vær også opmærksom på, at du kun kan få en sign up bonus én gang. Hvis du opretter flere kontoer i samme rum risikerer du, at din konto bliver lukket og du ikke får nogen bonus. I stedet kan du benytte dig af nogle af de reload-bonusser, som pokerrummene også tilbyder. De er bygget op i stil med sign up bonusserne, dog knapt så profitable.

Læs mere om poker på www.pokerlistings.dk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.