3 produkter, der forøger dit velvære

Velvære består af både det fysiske og det mentale aspekt, og betyder altså, at der er forskellige ting vi kan gøre for at forøge det.

Udover at passe på vores krop ved at fokusere på at spise sundere og træne mere, kan vi også forøge vores fysiske velvære ved hjælp af forskellige produkter.

Nedenfor får du tre bud på produkter, som har en positiv effekt på dit velvære.

Få friskere hud med en dermaroller

En dermaroller bruges til at pleje din hud. Produktet har mange nåle fastsat i rullen, og denne kan bruges til at rulle over både ansigt og krop.

Nålene laver mikroskopiske huller i din hud, hvilket starter en helingsproces og danner nye hudceller, hvilket på en måde forynger huden.

Anvendes dermarolleren regelmæssigt, kan man formindske rynker, strækmærker ar og meget mere. Dette har en positiv effekt på dit velvære, idet resultaterne ved brug af produktet forøger selvtilliden, og en øget selvtillid er lig med højere velvære.

Fugt din krop med mineral bodylotion

Mineral bodylotion passer perfekt til det danske vejr. Produktet er rig på mineraler, og beskytter din hud mod det kolde vejr, som kan virke hårdt på din hud.

Samtidig fugter den din hud i længere tid, og du undgår at skulle bruge creme hyppigt i de kolde vintermåneder på grund af tør hud.

Ved at benytte en mineral bodylotion opnår du altså en fornyet og forfriskende kropsfølelse, og er du tilpas i din krop – og ikke er irriteret af tør, kløende og revnet hud – øger du dit velvære.

Dæk din mangel med solskins-vitaminet

Danmark er desværre ikke kendt som landet rig på solskin og varmt vejr. Derfor har de fleste danskere også mangel på d-vitamin, også kendt som solskins-vitaminet.

Mangel på d-vitamin har en stor indflydelse på din kropsfunktion – blandt andet på din muskelfunktion, dine knogler og dit immunforsvar – og det er derfor vigtigt at dække manglen på vitaminet, så kroppen fungerer som den skal.

Sørg altså for at få dit daglige d-vitamin tilskud, kom af med træthed, muskelsmerter og lignende, og forøg dit velvære.

 

Ovenstående er nævnt tre produkter, som gavner dit velvære. Som alle tre produkter illustrerer, handler velvære om forkælelse. Når vi forkæler os selv, føler vi automatisk en form for glæde og afslappethed. Glæde hænger sammen med hjernen. Når vi er glade frigiver vi nemlig hormonet dopamin, som er en stor motivationsfaktor, og altså spiller en vigtig rolle for vores velvære.

Sørg derfor for at lave ting, som gør dig glad. Det kan eksempelvis være at forkæle din krop med produkter, som illustreret ovenfor, idet de tilføjer noget positivt til din krop. I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at slappe af, og ved at bruge produkter der kan hjælpe din krop med at slappe af og formindske trætheden, øger du dit velvære.

Velværet bliver nemlig påvirket, når vores krop hele tiden er i gang og er stresset, og det er derfor vigtigt at huske at tage pauser.

Udover de ovennævnte produkter, der på hver sin måde forkæler og gavner kroppen, er der også mange andre produkter, der kan hjælpe dig med at forøge dit velvære. Eksempler herpå er duftolier, der hjælper dig med at slappe af idet de stimulerer hjernen, samt ansigtsmasker, der har en positiv effekt på din hud og samtidig hjælper dig med at slappe af.

Skriv et svar