alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juli 2017
M T O T F L S
« jun   aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkivet

Bakblade 2.0 – Rygskraberen til mænd med behåret rygge

Hey, MAND!Ja dig der med snablen mellem benene. Få nu styr på håret på ryggen. Det er de færreste kvinder, som sætter pris på en kæmpe manke på ryggen. “Jamen…” – nej, ingen undskyldninger! Du kan nemlig nu få fingerne i en rygskraber fra Bakblade.

Mandens værste fjende… næsten

For millioner af mænd verden over, er hårvækst på ryggen et seriøst problem. Det kan gå udover mænds selvværd og mange mænd oplever problemer med intime situationer. Der findes mange midler mod hårvækst på ryggen, men alle har deres ulemper:

  • Skrabere: Tager alt for lang tid!
  • Trimmere: Efterlader stubbe!
  • Spørge om hjælp: Er super pinligt!
  • Voks: Gør vanvittigt ondt!
  • Laser: Er alt for dyrt!
  • Kemikalier: Efterlader udslæg!

Ingen af disse muligheder virker særlig sindoprivende vel?

BaKblade 2.0

Heldigvis kan du nu købe et alternativ, som hverken er for dyrt, gør ondt, efterlader stubbe eller nogle af de andre elementer af en dårlig hårfjerning. Med baKblade 2.0 får du en all-in-one løsning, som kan give dig en rigtig god oplevelse med at fjerne hår på ryggen.

Skraberen er ergonomisk sat op til, at kunne nå over hele ryggen og løse dine hårvækst problemer på ryggen uden at få sved på panden. På den nye 2.0 baKblade har bladene også fået en stor opgradering. baKblade har sågar patenterede deres dryGlide barberblade og er designet med fokus på at fjerne kropshår. Bladet er derfor mindre grovt end normalt og giver derfor en mere behagelig oplevelse. Pga. det fokus, som baKbalde har lagt på hårfjernelsen kan du fjerne hår med en lettere friktion mellem skraber og hudoverflande. Det betyder, at du ikke får røde mærker efter barbering også selvom hårvæksten kan være rigtig slem.

Made4men har ekslusiv ret på produktet i Danmark, så tilmeld dig deres nyhedsbrev på deres hjemmeside og følg med i produktets udvikling og tilbud.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.