alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

april 2017
M T O T F L S
« mar   jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arkivet

Lad børnene bygge deres helt egen racerbane

Vi har allesammen været børn og noget af det, mange husker bedst fra deres barndom, var deres yndlingslegetøj. For mange drenge var dette en racerbane. Man kunne bruge mange timer på at samle og lege med det, og den generation, der havde den fornøjelse som små, så bør overveje, om ikke også deres børn skulle nyde godt af en racerbane, der kan købes her. I en tid hvor både smartphones og tablets er blevet den mest benyttede form for underholdning, så er der nogle gange noget, der går tabt.

Vær sammen med dine børn på en sjov måde

Vi lever nemlig i en tid, hvor det i stigende grad blevet almindeligt at børnene får stukket en tablet i hånden, som de så kan spille på. Dette er nemt, og det er tilmed også underholdende for børnene. Det er dog ikke så socialt, som nogle godt kunne tænke sig, og her kan man tænke på, hvilket legetøj, man selv legede med som barn. En af alle drenges favoritter var en racerbane, og der kunne gå mange timer med at samle den og køre konkurrencer. Det er også sjovt for forældrene, og det er en måde, hvorpå de kan bruge noget kvalitetstid sammen med deres børn.

Der findes mange forskellige racerbaner til børn i alle aldre

Der findes både racerbaner til de helt små børn og til dem, der er lidt større. Et mindre barn kan måske få mest sjov ud af at have nogle legetøjsbiler, som de kan køre rundt ved hjælp af hånden og forbi en garage og et lille stykke vej. Til de lidt større børn er dette måske ikke så sjovt længere. De vil gerne have lidt mere fart, og dette kan de få med en elektronisk racerbane.

Disse elektroniske racerbaner fås i flere forskellige sæt, og det sjove ved dem er, at man kan være kreativ og selv sætte banen sammen, som man nu ønsker det. Med de forskellige vejmoduler kan man lave sving og lave lige strækninger, så man hver gang kan lave en ny bane. Der findes endda sæt, hvor man kan lave loops. Når man har fået samlet en bane, så sættes ens bil på en skinne, der bruger samme teknik som en sporvogn. Herefter kan farten på bilen styres ved hjælp af en håndholdt speeder. Det er ikke lige så nemt, som det lyder. Det er svært at få akkurat så meget fart på, at man kommer hurtigt rundt på banen, men hvis den får for meget, så ryger bilen af sporet. Det er utroligt sjovt, og det er en måde, hvorpå børnene kan blive underholdt og måske endda også forældrene.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.