alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

februar 2017
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkivet

Hvordan slipper man af med det tekniske besvær?

Hvordan undgår man alle de tekniske udfordringer, sikkerhedsopdateringer og virusproblemer, der er forbundet med at benytte sig af en computer? Et problem de fleste ønsker et svar på, så de kan fokusere deres kostbare tid på at arbejde effektivt og dermed undgå at blive forstyrret af en computer, der pludselig skal opdateres. I det digitale samfund kan vi ikke begå os uden at være i kontakt med en computer, og de fleste af os tilbringer flere timer foran skærmen på daglig basis – både når vi skal arbejde, tjekke mails eller bestille produkter. Derfor kræver det, at man er ferm til IT, hvis man vil undgå at bruge meget tid på at opdatere sin computer, så den altid er godt kørende.        

Det digitale samfund stiller krav til alle generationer

De unge generationer er næsten født med en computer foran sig eller tablet i hånden, men det er langt fra gældende for alle generationer. For de ældre generationer, der har oplevet udviklingen fra analog til digitalisering, kan IT være svært at håndtere, og IT-opgaver, der for den unge generation forekommer nem, kan være en udfordring for de ældre. Derfor efterspørger mange ældre computere, tablets og smartphones, der er nemme at tilgå uden en masse besvær forbundet med at opdatere og undgå virusser.

Men efterspørgslen kommer ikke kun fra den ældre generation. I dagens Danmark er de fleste dybt afhængige af deres bærbare computer, især i arbejdssammenhæng hvor computeren rummer vigtige dokumenter og skal kunne fungere overalt, uanset hvor medarbejderen befinder sig. Derfor ønsker flere en computer, der automatisk holder sig opdateret og virusfri – men hvor finder man den løsning? Ved Duka.

Slip for besværet – få eksperthjælp

Duka har formået at tænke i innovative baner og har udviklet en serviceydelse, der gør det nemt for alle at undgå de tekniske udfordringer, der er forbundet med at eje en computer, tablet eller smartphone. Hvorfor forsøge at gøre forbrugeren til IT-eksperten, når man kan sætte eksperten og forbrugeren i direkte kontakt? Det skaber både glæde hos forbrugeren, der undgår besværet, og eksperterne, der får lov til at bruge deres ekspertise. Hos Duka kan du nemt og hurtigt få kyndig vejledning fra skarpe IT-folk, når din computer driller. Herved undgår du besværet og kan hurtigt få rettet op på dit problem, så du kan vende tilbage til dit arbejde.

Er du ikke selv computerekspert, og kunne du godt tænke dig, at det var muligt at få hjælp, hvis der var problemer med computeren? Så gå til Duka og tilmeld dig deres løsning. Så hjælper Duka dig med alt besværet, og du kan altid ringe til dem, hvis der opstår problemer.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.