alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

november 2016
M T O T F L S
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkivet

Ny tjeneste skal gøre det let at skifte tandlæge

Der er mange, der har deres tandlæge hele livet. Ikke nødvendigvis fordi de er tilfredse med dem, men fordi det er blevet vane, og fordi at “sådan er det bare”.  Ny tjeneste vil gøre det lettere for os danskere at skifte tandlæge og ikke mindst at finde den, vi gerne vil skifte til.

Det kan naturligvis også være, at du bare er flyttet og derfor skal have en ny tandlæge. Uanset hvad grunden er til at du søger en ny klinik, så kan du finde den på NyTandlæge.dk, der en oversigt over tandlæger i Danmark, hvor man ved at indtaste by eller postnummer, kan få en oversigt over de registrerede tandlæger der er.

Så uanset om du skal finde en tandlæge i en af de store danske byer, eller du skal finde en i den lokale landsby, så er der mulighed for det på tjenesten, der så dagens lys tidligere på året.

Når man søger kan man også vælge at sortere efter behandlinger, hvis det er noget lidt mere specielt man skal have lavet, og måske har behov for en ekstra vurdering, inden man vælger, hvor man skal sætte sig i stolen næste gang.

Udover at man kan læse oplysninger omkring klinikkerne, hvis disse har valgt at udfylde det, så kan man også som noget unik læse bruger/patientbedømmelser af klinikkerne. Dette kan være en stor hjælp, når man skal vælge et nyt sted, da et besøg ved tandlægen i høj grad også handler om en tillid og tryghed.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.