alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

november 2016
M T O T F L S
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkivet

Foto-julekalendere uden chokolade og nul kulhydrater til hobbyfotografer.

advent_calendar_25_photo_fotoinsight_04Fototryk-specialisten Fotoinsight tilbyder nu en ny foto-julekalender i XL-størrelse, hvor de traditionelle kaloriebomber bag kalenderlågerne er erstattet med personlige øjeblikke, som er fastholdt i billeder. Med 25 billeder, som du selv vælger, er den nye fotokalender et enestående alternativ til julekalenderne med billig chokolade fra supermarkedet.

En julekalender til en moderne tid!

Du elsker julekalendere – men er det muligt at forære dine kære en julekalender, som er tilpasset til den moderne tid? Sundhedsbevidste forbrugere ønsker ikke julekalendere med kulhydrater og sukker, men derimod kalendere, som fastholder dejlige øjeblikke og fælles oplevelser. Her er foto-julekalenderen det helt rigtige. Den har nul kulhydrater og giver mulighed for eksempelvis at forevige oplevelserne fra hver måned i det forgangne år med 2 billeder.

fotoinsight_photo_advent_calendar_25_w400xh300

De nye foto-julekalendere i XL-størrelse

Den administrerende direktør for FotoInsight Klaas Brümann siger: “Vores kaloriefrie alternativ til de traditionelle julekalendere nyder stadig større popularitet. Derfor har vi besluttet os for at udvide vores sortiment af julekalendere, så det ikke kun omfatter A4-formatet, men også den store A3-størrelse. Vores kunder tager flotte fotografier og vil gerne have plads til større billeder. Den nye foto-julekalender i A3-format er den ’sødeste fornøjelse’, som man kan forære som julekalender. I forhold til en 200 g chokolade julkalender reducerer fotokalenderen kalorieoptagelsen med over 1.000 kcal i tiden op til jul.”

De sødeste minder som julefornøjelse

Julekalenderen har et stort billede i brillant trykkvalitet på forsiden samt 24 låger, som for eksempel kan gemme på billeder, der fastholder årets bedste øjeblikke, opmuntrende ord eller gavekuponer. En sand glæde for nyforelskede, familiemedlemmer og mennesker, som står dig nær. Den nye foto-julekalender er den ideelle gaveidé til at få dine kære i julestemning. Fotokalenderen tryller glæde og smil frem hos modtageren hver dag i adventstiden.

Lav en foto-julekalender i dit eget design på internettet

Det er helt enkelt at lave en fotokalender. Du skal blot uploade 25 digitale billeder i tværformat på FotoInsights websted. Snapshots fra din smartphone egner sig i mange tilfælde også godt til de billeder, der skal gemme sig bag julekalenderens låger. Du kan selv vælge billedernes rækkefølge. Vores fotolaboratorium leverer kalenderen med professionelt tryk i løbet af 5 arbejdsdage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NY

A3 foto-julekalender (42 x 29,7 cm), Pris 99 kr + forsendelse

A4 foto-julekalender (35 x 24 cm), Pris 79 kr + forsendelse

Materiale: stabil karton i høj kvalitet med silkemat overflade (300 g/m²); ridsefast og let at tørre af.

Leveringstid: 6 hverdage.

Foto-julekalender-webside: http://fotoinsight.dk/kalendere/chokoladejulekalender.html

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.