alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juli 2016
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkivet

Så nemt er det at installere WordPress hos UnoEuro

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at WordPress er ét af de mest brugte CMS’er, når det kommer til opbygning af hjemmesider. Det er ikke kun noget, der gør sig gældende her i Danmark, men faktisk hele verden over, da WordPress er det mest populære CMS på verdensplan. Det betyder også, at der er mange, der gerne vil bruge det til at bygge deres hjemmesider og endda også webshops, så derfor er det selvfølgelig en fordel, hvis man vælger en webhostingudbyder, hvor det er nemt at installere systemet. Der findes en hel del udbydere, der tilbyder dig muligheden for at installere WP med bare ét klik – og det er blandt andet noget, du har mulighed for at benytte dig af hos UnoEuro.

 

Ét klik – og så er det installeret

Det kræver faktisk ikke mere end ét enkelt klik og så har du installeret WordPress på dit domæne. Du får selvfølgelig muligheden for at indtaste din titel, du får muligheden for at vælge sprog og du får desuden også mulighed for at vælge en prefix, når du installerer systemet. Det kræver ikke mere end dét og derfor er det naturligvis også noget, som stort set alle og enhver kan finde ud af, hvilket er grunden til, at der er rigtig mange danskere (og sådan set også rigtig mange udenlandske brugere), der rigtig gerne vil have muligheden for at kunne bruge en Installer til at installere WordPress – derefter står det dig frit for, hvad du gerne vil bruge din WordPress-installation til; alt lige fra en blog til en webshop.

lav-egen-blog-wordpress

 

Nemmere end FTP-installation – samme resultat

Det er langt fra alle, der kan finde ud af installere gennem FTP – det er ellers den måde, som man plejer at gøre, men i og med, at der er flere og flere hostingudbydere, der er begyndt at tilbyde et bredt spektrum af forskellige 1-Click-Installers, hvilket blandt andet også inkluderer en 1-Click-Installer til WordPress, så er langt de fleste naturligvis begyndt at bruge disse i stedet. Den eneste fordel er, at det er meget nemmere for dig at bruge en sådan 1-Click-Installer sammenlignet med at gøre det hele manuelt gennem FTP’en, som man gjorde før i tiden. Hvis du gerne vil installere WordPress hos f.eks. UnoEuro, så skal du blot klikke, indtaste lidt information og så er det dét – andet skal der ikke til og du får samme resultat som ved en FTP-installation.

 

Alle kan finde ud af det

Det er nemt at installere WP hos UnoEuro – det er faktisk så nemt, at alle og enhver vil kunne finde ud af det. Det er blot at klikke på én knap, indtaste titel osv., hvorefter du er klar til at sætte dit tema op, installere nødvendige plugins og meget andet. Derfor er det heller ikke noget, du skal frygte, at du ikke kan finde ud af, selvom du ikke har prøvet det før og også selvom du ikke har nogen tidligere erfaring med hverken WordPress eller 1-Click-Installers overhovedet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.