alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juli 2016
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkivet

Insektnet, Fluenet og myggenet – Ikke til at undværre

Få monteret insektnet

Insektbid kan være en alvorlig sag, hos nogle kan de fremkalde alvorlige allergiske reaktioner! Alene tanken om at et insekt gennemborer din hud og stikker sin snabel ind i vore blodbaner er en ulækker tanke, hvor har den snabel været før?
Tænk hvad blot en hunmyg i dit soveværelse kan udrette! Tænk på dine børn der ligger og sover, helt ubeskyttede! Det er enkelt at sikre sit hjem med insektnet.

Find dit insektnet her

insektnet sheltex

Hunmyg på job

Hvad så med fluerne? Fluer er ikke kun små uskadelige flyvende væsener, tænk på maddiker i din mad! Hvor har den flue sidst siddet! FLUER ER MEGET ULÆKRE OG ALVORLIGE SMITTEBÆRERE!

inseknet

Spyflue – Flot, ikke?

HVORFOR BEKYMRE SIG OM ALT DETTE NÅR SHELTEX® Har løsningen?

Med Sheltex® Insektnet er det slut med insekter og andre uønskede smådyr i soveværelset og børneværelset, ja hvor som helst! SHELTEX® Insektnet er den geniale løsning til hjemmet arbejdspladsen, storkøkkenet og sommerhuset, ja stort set alle steder! Aldrig har det været så nemt som med Sheltex® Insektnet! Slut med velcro, faste rammer med vridere, små lemme for at kunne åbne insektnettet, store døre der fylder når de åbnes! SHELTEX® Insektnet betjenes med et enkelt greb, og fylder stort set intet, hverken når det er åbent eller lukket!!

Alle insekter er interessante og smukke, PÅ AFSTAND, men de skal ikke blande sig i vor dagligdag!

SHELTEX® Insektnet er den geniale løsning til hjemmet arbejdspladsen, storkøkkenet og sommerhuset, ja stort set alle steder!

Aldrig har det været så nemt som med Sheltex® Insektnet! Slut med velcro, faste rammer med vridere, små lemme for at kunne åbne insektnettet, store døre der fylder når de åbnes!
SHELTEX® Insektnet betjenes med et enkelt greb, og fylder stort set intet, hverken når det er åbent eller lukket!!

SÅ NEMT AT DU HUSKER DET HVERGANG!!

Find dit insektnet her

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.