alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juni 2016
M T O T F L S
« maj   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkivet

Polering af Bil

Polering af min bil – Tja, jeg skal jo gøre det …

Det med at have sin benzin-drikkende ven stående skinnende rent er og bliver et dejligt syn. Det er ikke altid jeg lige gider at vaske min bil eller endda sige poller min bil, men den har godt af det.

Hvordan kan man polere sin bil?
polering af bilHvordan man polerer bil er næsten lige så omfattende og umulige spørgsmål som “Hvor langt er et reb?”. Man kunne starte med at spørge: “Hvad er polering bil”. Nu vil jeg først og fremmest diskutere hvad “manden på gaden” opfatter som bil polish. Vi taler her i første omgang, hvis det er for at beskytte bilen mod den nordiske vinter, salt og støv og sol tørring af malingen.

Du skal altid starte med at vaske bilen HELT ren, og det bedste du kan gøre er at finde en Dampvask og klar sagen der, hvis bilen ikke er helt ren giver det et meget dårlig resultat og du kan ende med at gøre mere skade end gavn. Så sikre at bilen er HELT ren før du starte ud.

Tag en område af gangen
Det er super vigtig at du ikke starter med smøre hele bilen ind i den polish du har anskaffe dig. OM det er turtel vax eller en anden, LAD VÆRE. Jeg har selv præsteret at smøre hele bilen ind i sagerne og det var næsten en umuligt kamp at få det af igen. Skidtet (Voksen) sætter sig lige som fast, og det er en tung opgave at få af og polere bilens lak god igen.

Nej tag et område af gangen og arbejd dig fremad.

Skyggen er din ved når du skal polere din bil
Stå altid i skyggen, når du behandler din bil. Hvorvidt vask eller nu, polering, er det vigtigt, at lakken afkøles. Ellers vil du kun opleve kemikalier fordamper eller tørrer for hurtigt, og i værste fald kan beskadige lakken. Så husk at stå i skyggen, det er vigtig at du lige husker at hvis din bil har stået i solen en tid, at den lige bliver stillet i skygge til den er afkølet. Tag dig en kop kaffe inden du starter, det er både godt for dig (og for bilen).

Man kan også lade proffer klaret sagen med polering af bilen – her et godt bud.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.