alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

maj 2016
M T O T F L S
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkivet

Overvej energiklasse ved køb af nyt køleskab

refrigerator-148332_640Trænger det gamle køleskab til at blive skiftet ud, og vil du i den forbindelse gerne have fat på et nyt køleskab til dit køkken, så er der utvivlsomt flere ting at få gjort sig nogle tanker om, inden man tager ud til en forhandler af hvidevarer for at erhverve sig et nyt køleskab eller et køle/fryseskab.

En ting som i særlig grad er rigtig vigtig at huske i forbindelse med, at man skal have erhvervet sig et nyt køleskab til sin bolig er uden tvivl hvilken energiklasse, der måtte være tale om, og det gør sig faktisk også gældende, når man eksempelvis skal ud for at have gjort sig et køb af en ny vaskemaskine, tørretumbler eller fryser.

Der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at gå efter de hvidevarer, der har en god energimærkning, for der er nemlig meget stor forskel på strømforbruget i de forskellige produkter, som er på markedet.

Energiklasser indenfor hvidevarer er inddelt efter følgende bogstaver:

  • A+++
  • A++
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D

Energiklasse er vigtigere end pris

Ved køb af et nyt køleskab er den pris, som du betaler for produktet naturligvis ikke uvæsentlig, men der er bestemt ikke nogen tvivl om, at det bestemt også er mere end vigtigt, at du sørger for at holde godt øje med energiklassen på det køleskab, som du har i din bolig.

I visse tilfælde vil det måske være sådan, at et køleskab med den bedste energiklasse vil koste en lille smule mere end de øvrige på markedet, men du skal bestemt ikke være et sekund i tvivl om, at de få ekstra penge bestemt kan vise sig at være givet rigtig godt ud.

Et køleskab er nemlig noget, der står tændt døgnets 24 timer, og da de fleste danske forbrugere har deres køleskab i mange år efter, at de har købt det, er det helt bestemt en rigtig god investering at erhverve sig et af de produkter, som har den bedste energiklasse.

Køleskabe kan findes i et bredt sortiment på nettet

Hvis du ønsker at gøre dig en god handel i forbindelse med, at dit nye køleskab skal erhverves, så kan det være fornuftigt at handle på nettet, da der stort set altid vil være god mulighed for at gøre en god handel, når du handler online. Blandt andet har Punkt1 et stort udvalg af køleskabe af høj kvalitet og med gode energimærkninger, hvilket bestemt gør siden værd at tage et kig på.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.