alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

maj 2016
M T O T F L S
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkivet

Anbefaling: AskCody til wayfinding

4Wayfinding er ikke just noget nyt begreb, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der lige løbet af det seneste stykke tid er dukket flere og flere varianter af wayfinding op, hvilket naturligvis også har haft den betydning, at der er flere og flere virksomheder, der på en eller anden vis vil kunne bruge diverse typer af wayfinding til at skabe værdi i deres virksomhed – og det er der bestemt også rigtig mange virksomheder, der vælger at gøre, så hvis du selv driver en virksomhed eller sidder i ledelse i en virksomhed, der på den ene eller anden måde kan skabe værdi for sine kunder ved at implementere en form for wayfinding, så skal der bestemt ikke lægges skjul på, at det er en rigtig god idé at se nærmere på, hvordan du kan bruge wayfinding i din forretning.

 

Skaber wayfinding værdi for dine kunder og din forretning?

Inden du går på jagt efter en virksomhed, der tilbyder wayfinding i det format, som du har behov for og som du mener giver bedst mening for den type af virksomhed, du driver eller sidder i ledelsen af, så skal du naturligvis gøre op med dig selv, hvorvidt wayfinding overhovedet er noget, der vil kunne skabe værdi for dine kunder og/eller din virksomhed, for hvis ikke dette er tilfældet, så vil det ikke være andet end spild af penge at investere i et system eller en applikation, der kan bruges til wayfinding. Hvis du derimod mener, at wayfinding er noget, der kan skabe god værdi for din virksomhed, så skal du selvfølgelig ikke tøve med at finde frem til en virksomhed, der kan tilbyde wayfinding i lige netop dén variant, du havde tænkt.

 

Der findes mange firmaer, der udbyder wayfinding

Som tidligere nævnt, så er wayfinding ikke just noget nyt fænomen, men det er blot noget, der er meget oppe for tiden og derfor er der naturligvis også en lang række af danske firmaer, der tilbyder forskellige typer af wayfinding. Det er også ensbetydende med, at du bestemt ikke skal være bange for, at du ikke vil kunne finde frem til et firma, der tilbyder wayfinding i dén forstand, du havde tænkt dig at bruge det. Dog skal du være opmærksom på, at der med garanti også er en lang række virksomheder, der udbyder varianter af wayfinding, som ikke har din interesse og dem skal du selvfølgelig sørge for at styre udenom. Derfor er det også vigtigt, at du har en meget specifik idé om, hvad du søger.

 

AskCody tilbyder wayfinding

Én af de danske virksomheder, der er stærkest på dette felt er – uden tvivl – AskCody. De har udviklet et system, der fungerer til alle typer af indoor wayfinding, hvad end det skal bruges til et indkøbscenter eller til et stort idrætscenter, hvor der også afholdes messer og konferencer, så kan du bruge AskCody. Deres system er både kompatibel med standere med skærme såvel som applikationer på tværs af stort set alle smartphones, hvorfor du kan være lige dér, hvor dine kunder er; på deres smartphone.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.