alt det, du kan ønske dig
Sunday May 27th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juni 2012
M T O T F L S
« mar   jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkivet

De mest populære sommersko til kvinder

Kvinder er vilde med sko, og gerne mange af dem. Men der er heldigvis stor forskel på sommer og vinter sko, og vil se nærmere på de mest populære sommer sko i denne artikel. For hvilke typer af fodtøj er mest populære om sommeren?

Sandaler

Sandaler er og bliver en af de mest anvendte typer af fodtøj om sommeren. Både af kvinder, men også af mænd. Det ligger nok til den nord europæiske stil, at sandaler er vores foretrukne sommerfodtøj. For sjovt nok er en af verdens største sandal mærke nemlig tyske Birkenstock.
Som udgangspunkt består sandaler idag af en gummisål med en top i læder, kanvas eller syntetiske materialer. Det kommer meget an på mærket, samt hvad sandalen skal bruges til. Men sådan har sandaler ikke altid set ud. Oprindelig bestod de af blade eller bark, som blev spændt fast til foden ved hjælp af snor.
Det er dog ikke kun i Nordeuropa, at sandaler er meget benyttede, da f.eks Jesus også gik i sandaler. De bruges i hele verden, men da klimaet er et andet, så benyttes de hele året rundt hvorimod vi kun benytter dem om sommeren!

Ballerina sko

Ballerina sko er et andet sikkert bevis på, at foråret er kommet i Danmark, og sommeren er på vej. Mange kvinder springer nemlig fra vinterstøvler og over i ballerina sko, så snart vejret tillader det. De hopper så videre over i sandaler eller flip flops, når sommeren kommer og temperaturen stiger. Men indtil da er ballerinas et af de hotteste typer af fodtøj.
Skoen stammer oprindelig fra balletsko, som dog er blevet re-designet. Den hårde stålsnude er blevet fjernet, men ellers er grundformen fra balletsko bibeholdt. En sko som er let at komme i, og den er meget luftig og lækker at have på.
Snuden er rund, og skoen er lavet ud i et. I dag findes den i alverdens former, faconer og farver, og du kan købe dem med en masse forskellige detaljer og udsmykninger. Ligesom med alt andet fodtøj, så er ballerina sko blevet en mode trend, som udvikler sig hele tiden, og hvor der kommer nye trends til.

Havaianas

Havaianas er den brasilianske sandal, som er blevet et hit i Danmark i det nye årtusinde. Den tynde flade sål, samt den simple top, som holder foden fast via en pind imellem storetåen og langetåen, er blevet et sommer hit til kvinder og mænd. Det skyldes især, at den er meget luftig og let. I modsætning til sandaler, som kræver lidt mere fastspænding, og som er lidt mere komplicerede, så er Havaianas lige til.

De fås i alle tænkelige farver og mønstre, så der findes også en model til dig. Så er du lidt mere beach typen, så er Havaianas helt sikkert noget for dig!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.