alt det, du kan ønske dig
Sunday May 27th 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

januar 2012
M T O T F L S
« nov   mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkivet

Fede solbrille mærker

Oakley Breathless

Oakley Breathless. PR Foto.

Skal du ud i 2012 og erhverve dig nogle fede solbriller, så er der her nogle mærker, som du absolut bør tjekke ud. Det er alle mærker, som er super moderne, og som er blandt de hotteste for tiden!

Solbriller fra Oakley har været en succes siden dag et. Oakley er kendt for super fede og rå designs, som er unikke, og som ikke ligner andre mærker. Kombiner det med den bedste kvalitet og funktionalitet, og du har nogle af de bedste solbriller på markedet AT ALL!
Så uanset om du er en mand eller en kvinde, så bør du tjekke kollektionerne fra Oakley ud, da de er noget helt specielt. Især den nye kvinde kollektion er mega fed.

Er du til den lidt mere poppede stil, hvor et retro look skal kombineres med råt design? Hvis svaret er ja, så er Carrera solbriller til mænd og kvinder sikkert noget for dig. Carrera har siden relanceringen af deres “retro” kollektion, kun oplevet succes på succes, og mærket er pt et af de hotteste herre mærker.

Det sidste mærker en meget mere stilrent, og meget mere elegant i designet end de to første mærker. Det er den tidligere Gucci chef designer, som står bag, og det er et mærke, som gang på gang overrasker med fede nye kollektioner. Det er selvfølgelig Tom Ford, som der er tale om. Tom Ford solbriller er til mænd og kvinder, som ønsker et eksklusivt, elegant og moderne look, hvor der hverken gås på kompromis med detaljer eller stilen. Tom Ford er et født vinder mærke!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.