alt det, du kan ønske dig
Monday July 23rd 2018
Produkttips.dk logo

Nyheder dag for dag

juni 2011
M T O T F L S
« apr   sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkivet

Postere bag akrylglas

Akrylbilleder er en trend, som nu allerede igennem et stykke tid er blevet brugt i reklameverdenen og på udstillinger. Akrylbilleder betegnes ofte som “tekster bag glas”. Hos FotoInsight trykkes din poster på ægte fotopapir med højtransparent klæbefolie bag akrylglas. Akrylglasset giver dit foto strålende farver og dybdevirkning. I en håndevending forvandles digitale fotos til dekorative postere med en lækker effekt.

De digitale kameraer er efterhånden blevet meget bedre. Mange af dem har gode objektiver og høj opløsning og producerer billeder med naturtro farver. I mange tilfælde vil man gerne hænge de bedste fotografier op i hjemmet eller på kontoret. Strålende farver, en høj opløsning og dybdeeffekt er de ideelle forudsætninger for at skabe dekorative postere i stort format ud fra digitale billeder. De nye postere bag akrylglas fra FotoInsight forbinder alle disse egenskaber. På de nye postere bag akrylglas får farverne en brillans, så der opstår en særlig plasticitet. Den tykke akrylplade giver desuden billedet et udseende som udstråler kvalitet. Akrylplader er nemme at pleje, hvilket er med til at gøre de nye postere endnu mere populære.

Direktøren for FotoInsight, Klaas Brümann, siger følgende om det nye plexiglastryk: “Vores nye postere bag akrylglas har er væsentligt mere formstabile, kan bedre tåle UV-stråler og har en lang levetid. Vores akrylpostere er ikke blot tykkere, men også mere modstandsdygtige.” I premium-udgaven fra en størrelse på 40 x 60 cm har de en tykkelse på hele 1 cm. Dermed opnås der en dybdeeffekt som den ikke ses magen til på de fleste andre plexiglas-postere.
Akrylposter
Ifølge marketingafdelingen hos FotoInsight er materialet kendetegnet ved at være ekstremt stabilt og meget vridningsstive, hvilket udelukker at kanterne flosser eller at der opstår forvridninger pga. opbevaring og temperatursvingninger. Fotografierne tager ikke skade af sollys og rengøring med en fugtig klud. Postere bag akrylglas egner sig især til digitale billeder med kraftige farver og til collager. Fotos med billeddybde får en endnu mere udpræget dybdeeffekt af akrylbillederne. Pga. det fremragende optiske indtryk bruges den højkvalitative forarbejdning gerne til præsentation af fotografier og kunstværker i renommerede kunstgallerier og på kunstmuseer.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.